Program kino Čadca- mesiac február

 

TINTINOVE DOBRODRUŽSTVÁ

PIATOK 3.2. SOBOTA 4.2. NEDEĽA 5.2. o 17.00 hod.
DABING, 2.20€, 107 min., Ml. Prístupný

Dobrodružný film režiséra Stevena Spielberga sleduje osudy zvedavého reportéra a jeho verného psieho spoločníka Snowyho. Tintin precestuje celý svet, aby sa dostal na miesto posledného odpočinku vraku lode, ktorý by mal vo svojom vnútri ukrývať kľúč k obrovskému bohatstvu a tiež prastarú kliatbu

TROU DE FER – ŽELEZNÁ DIERA

PIATOK 3.2. SOBOTA 4.2. NEDEĽA 5.2. o 19.30 hod.
SLOVENSKY, 2€, 55 min., Ml. prístupný

Trou de Fer znamená v preklade Železná diera a je to Mount Everest medzi kaňonmi. Nachádza sa na najdaždivejšom mieste sveta na ostrove Réunion v Indickom oceáne. Ročný úhrn zrážok tu dosahuje rekordných desať metrov. Vďaka sopečnej činnosti sa tu Zem prepadla do obrovskej hĺbky a vytrvalé dažde vyformovali dielo, do útrob ktorého môžu zlaniť len tí najlepší z najlepších. Päť členov expedície s dokumentaristom Pavlom Barabášom (Miroslav Dušek, Jaroslav Holeček, Natália Borecká, Martin Chroumal) sa o to pokúsilo aj s cieľom filmársky toto miesto zdokumentovať.

PREPADNUTIE

UTOROK 7.2. a STREDA 8.2. o 17.00 a 19.30 hod.
TITULKY, 2€, 94 min., MN-15r.

V roku 1994 štyria teroristi Ozbrojenej islamskej skupiny uniesli lietadlo spoločnosti Air France z letiska v Alžíre s 227 osobami na palube. Žiadali oslobodenie svojich spolubojovníkov a okamžitý odlet lietadla. Až po dlhých diplomatických vyjednávaniach a poprave troch cestujúcich opustilo lietadlo Alžír. Film sleduje tri postavy: Thierryho, člena špeciálnej zložky armády GIGN, Carole Jeantonovú, ambicióznu technokratku z ministerstva zahraničia, a Yahiu Abdallahovú, odhodlanú džihádistku. K prepadnutiu skutočne došlo počas letu Air France 8969 dňa 24. decembra 1994 a v priamom prenose ho sledovalo 21 miliónov divákov.

MUPPETS

PIATOK 10.2. SOBOTA 11.2. NEDEĽA 12.2. o 17.00 hod.
DABING, 2.30€, 100 min., Ml.prístupný

Rozprávka pre malých i veľkých. Žabiak Kermit bol kedysi kultovou postavou. Jeho súbor sa však rozpadol a miliónom fanúšikov zostali len spomienky. Medzi nimi sú aj bratia Walter a Gary. Tí počas výletu do Los Angeles navštívia staré divadlo Muppets a odhalia pritom plán naftového magnáta Texa Richmana, ktorý sa pokúša objektu zmocniť. Pod štúdiami by sa totiž malo nachádzať ropné ložisko. Jedinou šancou je divadlo vykúpiť, ale ako zohnať potrebných desať miliónov dolárov? Jedine pokúsiť sa obnoviť starú slávu...

MOJA KRÁSNA UČITEĽKA

PIATOK 10.2. SOBOTA 11.2. NEDEĽA 12.2. o 19.30 hod.
TITULKY , 2.30€, 98 min., MP-12r.

Romantická komédia s Tomom Hanksom a Juliou Robertsovou v hlavných úlohách. Larry kvôli ekonomickej kríze stratí prácu. Uvedomí si, že bez vzdelania dobré zamestnanie nezíska, preto sa rozhodne pre návrat do školských lavíc. Larry si chce rozšíriť svoje obzory a hlavne dosiahnuť lepšiu kvalifikáciu pre svoje budúce povolanie. V škole sa zapíše na hodiny komunikácie a nečakane sa zamiluje do svojej učiteľky Mercedes, ktorá práve rieši manželskú krízu. Obyčajný chlap ako Larry, ktorý verí, že mu život už nič mimoriadne neprinesie, dostane životnú lekciu: až keď stratíš všetko, čo malo zmysel, objavíš dôvod, prečo žiť.

SILVESTROVSKÁ NOC

UTOROK 14.2. STEDA 15.2. o 17.00 a 19.30 hod.
TITULKY, 2.30€, 90 min., MP-12r.

Americká komédia. Podľa niektorých na svete už neostalo nič krásne a čarovné. Prečo sa potom toľko ľudí stretne v jeden večer, aby oslávili príchod nového roku...? Komédia Garryho Marshalla ospevuje lásku, odpustenie, druhé šance a nové začiatky v príbehoch párov i singlov, ktoré sa vzájomne prepletajú a odohrávajú sa uprostred pulzujúceho New Yorku, plného nádejí počas najkúzelnejšej noci v roku. A to všetko za účasti hviezdneho hereckého obsadenia, v ktorom nechýbajú Robert De Niro, Hillary Swank, Hale Berry, Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Til Schweiger či Jon Bon Jovi.

KOCÚR V ČIŽMÁCH

PIATOK 17.2. SOBOTA 18.2. NEDEĽA 19.2. o 17.00 hod.
DABING, 2.30€, 90 min., Mládeži prístupný

Animovaná rozprávka. V ďalšom príbehu z Krajiny za siedmimi horami sa diváci dozvedia niečo viac o tom, aké príhody predchádzali stretnutiu kocúra s obrom Shrekom a jeho kamarátom Oslíkom. Kocúr sa vydáva na hrdinskú cestu, aby ukoristil slávnu hus, ktorá znáša zlaté vajcia. Na svojich potulkách sa stretáva s vajcom Hupky Dupky a prešibanou Cicou Labkou. Problémy mu spôsobuje odpadlícke duo Jack a Jill, ktorí urobia čokoľvek, len aby Kocúrovi a jeho priateľom zabránili v úspechu.

TWILIGHT SAGA: ÚSVIT – 1.časť

PIATOK 17.2. SOBOTA 18.2. NEDEĽA 19.2. o 19.30 hod.
TITULKY , 2.20€, 111 min., MP-12r.

Bella Swan sa plánuje vydať za upíra Edwarda. Stále má však rada aj Jacoba. Bella sa rozhodne stať upírkou aj proti Edwardovej vôli. Ich svadba je nádherná, rovnako aj medové týždne v Riu de Janeiro, počas ktorých Bella otehotnie. Pôrod sa jej takmer stane osudným, Edward jej preto konečne splní želanie stať sa nesmrteľnou. Príchod ich dcéry Renesmee na svet spustí nebezpečnú lavínu udalostí, ktoré postavia Cullenovcov a ich spojencov proti hrôzostrašným Volturiovcom. Rozhodujúci zápas sa blíži...

PERFECT SENSE

UTOROK 21.2. STEDA 22.2. o 17.00 a 19.30 hod.
TITULKY, 2€, 92 min., MN-15r.

Už sme si zvykli na americké sci-fi filmy o globálnych katastrofách. Dokonalý zmysel však k tomuto žánru pristupuje z iného uhla. Filmom sa prepletajú dve navzájom prepojené dejové línie. Prvou je ľúbostný príbeh medzi mladým šéfkuchárom a dievčaťom zo susedstva, ktoré je epidemiologičkou. Druhou je prepuknutie záhadnej nákazy v rôznych častiach sveta, ktorá spôsobuje, že postihnutí ľudia strácajú najskôr čuch, potom chuť a napokon aj sluch. Možným dôvodom tejto globálnej katastrofy je, že ľudia zanedbali svoje životné prostredie a následne aj seba samých.

ARTHUR ZACHRAŇUJE VIANOCE

SOBOTA 25.2. NEDEĽA 26.2. o 17.00 hod.
DABING, 2€, 90 min., Mládeži prístupný

Animovaná rozprávka pre celú rodinu konečne odhaľuje, ako je možné, že Santa Claus dokáže na Vianoce poroznášať všetkým deťom darčeky za jedinú noc? Odpoveďou je Santova zábavná super high-tech operácia, skrytá priamo pod Severným pólom. Ale skutočným jadrom filmu je príbeh malého Arthura, ktorý sa snaží doručiť dievčatku zabudnutý darček.

PARANORMAL ACTIVITY 3

SOBOTA 25.2. NEDEĽA 26.2. o 19.30 hod.
TITULKY, 2€, 100 min., MN-15r.

Radi sa bojíme. Prinajmenšom vo filmoch. A keď sa nájde človek, ktorý dokáže zo zdanlivo fádnych záberov domácich videokamier vyčarovať predstavenie len pre veľmi silné povahy, je o hit postarané. Nezávislá snímka za pätnásť tisíc dolárov ich zarobila skoro dvesto miliónov, čím sa stala čo do návratnosti investícií jedným z najúspešnejších filmov všetkých čias. V treťom pokračovaní hororu Paranormal Activity opäť vystupujú hrdinky predchádzajúcich dvoch dielov, paranormálnymi aktivitami prenasledované sestry Katie a Kristi, s ktorými sa diváci vrátia ku koreňom zla, do čias ich detstva, kedy sa rady navzájom strašili a hrali na vyvolávanie duchov.

JANA EYROVÁ

UTOROK 28.2. STREDA 29.2. o 17.00 a 19.30 hod.
TITULKY, 2€, 121 min., MP-12r.

Príbeh osudovej lásky je súčasne aj históriou citového a myšlienkového oslobodenia ženy viktoriánskeho obdobia, zbavenej malosti a predsudkov. Nemilované dievča sa ocitá v sirotinci, kde čelí každodennému utrpeniu a odriekaniu. Po úspešnom štúdiu a vďaka svojej ctižiadosti začne pracovať ako vychovávateľka v sirotinci. Onedlho odíde do vidieckeho sídla, opradeného nevysvetliteľným tajomstvom. V dome prežije svoju osudovú lásku. Bude však dlho trvať, kým si presadí svoju slobodnú vôľu a sama sa rozhodne, čo spraví so svojím životom. Janina sila, jasný rozum a hlboký úprimný cit prekonajú všetky prekážky.

 

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode